Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 04423421965
WEB https://nafizbeytml.meb.k12.tr
Adres : M. Solakzade Mahallesi Adile Sokak Yıldızkent/Palandöken ERZURUM
VİZYON : Kendine güvenen ve kendini ifade edebilen, öğrenmeyi temel gereksinim kabul eden, bilgiye ulaşan; ulaştığı bilgi ve teknolojiyi doğru kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgi üretebilen, insancıl ve bilimsel düşünebilen, bulunduğu çevreye karşı duyarlı, çağın teknolojisini kullanarak ülkemizin milli, manevi ve insani değerlerini benimsemiş saygılı ve Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek. Hedef; öğretenler, öğrenenler ve tüm paydaşların mutlu olduğu bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Toplumdaki tüm bireylerin eğitim hakkına sahip olduğu düşüncesiyle hareket ederek öğrencilerimizin Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı eğitilmelerini ve meslek edinmelerini sağlamak, yeteneklerini geliştirmelerine fırsat vermek, çalışma hayatına hazırlıklı, kendine güvenen ve kendini ifade eden bireyler olarak yetiştirmek, onlara 21. Yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için çalışan bir kurum olmak. Öğrencilerimizi, ülkemizin milli, manevi ve insani değerlerini benimsemiş insan haklarına saygılı, cumhuriyet ve demokrasi bilincine sahip, bilgi ve teknolojiyi doğru kullanabilen; katılımcı, paylaşımcı, üretken, ileriyi görebilen, güvenilir, kaliteli birer eleman olarak iş ve akademik yaşama hazırlamak için çalışmak.
BAŞARILAR : Okulumuzun sportif ve kültürel etkiliklerde elde ettiği başarıları görmek için Okulumuz Menüsü altında yer alan Başarılar Sekmesine bakabilirsiniz.

Öğretim Şekli :Orta Öğretim , A, Normal öğretim
Saatler : Ders Başlama Saati : 08:00 Ders Bitiş Saati : 15:20 - 16:10 - 17:00
Isınma : Isınma doğalgaz sistemi ile sağlanmaktadır.
Servis : Şehrimizde Faaliyet gösteren birçok Servis Firması Okulumuza ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : Şehir içi dolmuşlarla her daim ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Palandöken ilçesi merkez ilçe olup şehir merkezine uzaklık dolmuşla yaklaşık 15 dk´dır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Erzurum ili Palandöken ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 Yılı 9. Sınıf Kontenjanımız: 204
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler : Futsal (Erkek) Takımı, Voleybol (Kız-Erkek) Takımları, Futbol (Erkek) Takımı, Halk Oyunları (Erzurum Yöresi - Erkek) Ekibi.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK Bilim Projeleri Yarışmaları, TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları :